Τηλ: 2310 480 000 | info@e-kepa.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αφετηρία καινοτομίας & εξωστρέφειας στην ΠΚΜ

Ενεργή/Αξιολόγηση
Έναρξη υποβολής αιτήσεων: 20/05/2025 1:00 μμ
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 29/9/2025 15:00 μμ
Καθεστώς ενίσχυσης: Kαν (EE)2023/2831 (De minimis)
Προϋπολογισμός Πρόσκλησης (Δημόσια Δαπάνη): 60.000.000€
Συγχρηματοδότηση: Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) με χρήση της κοινής στήριξης (άρθρο 25 ΚΑΝ ΕΕ 1060/2021) για τη χρηματοδότηση παρεμβάσεων που εμπίπτουν στο πεδίο ενισχύσεων του ΕΚΤ+ και Εθνική Συμμετοχή
Ποσοστό επιχορήγησης: 50%
Ελάχιστος/μέγιστος προϋπόλογισμός πράξης (έργου): 25.000€ έως 500.000€

Νέα της Δράσης

Περιγραφή Δράσης

Επικοινωνία

Για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

  • ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ

Τηλ: 2310-480.000 – τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (9:00-13:30).
Ε-mail: info@kepa-anem.gr, info@e-kepa.gr
Υπεύθυνος Δράσης: κ. Χρήστος Σαρίκενας,  sarikenasc@e-kepa.gr
Διαδικτυακός Τόπος : www.kepa-anem.gr, www.e-kepa.gr.
Kεντρικοί Διαδικτυακοί Τόποι : www.espa.grwww.pepkm.grwww.efepae.gr

Δημοσιότητα – Πληροφόρηση

9-10-2025

Δελτίο Τύπου ΠΚΜ σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ για τα αποτελέσματα υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης στις δράσεις “Κλειδί Προόδου” και “Αφετηρία Καινοτομίας”.

25-9-2025

Δελτίο τύπου ΠΚΜ σε συνεργασία με ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ για την υπενθύμιση της καταληκτικής προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στις Δράσεις “Κλειδί Προόδου” και “Αφετηρία Καινοτομίας”.

20-9-2025

Παρουσίαση της Δράσης από το στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ κα Μπούκη Μαρία στην εκδήλωση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών «Γυναίκες που ηγούνται: Ιστορίες επιτυχίας και ευκαιρίες για το μέλλον» στις Σέρρες.

10-9-2025

Δελτίο τύπου ΠΚΜ για την παράταση της καταληκτικής προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης έως τις 29-9-2025.

9-9-2025

Παρουσίαση των Δράσεων “Κλειδί Προόδου” και “Αφετηρία Καινοτομίας” στην 3η συνάντηση των εταίρων του έργου “Deeptechvalleys”.

3-7-2025

Ομιλία του Υπεύθυνου Δράσεων “Κλειδί Προόδου” και “Αφετηρία Καινοτομίας” κ. Χρήστου Σαρίκενα στην 50η Επετειακή Γ.Σ. του ΣΕΒΕ.

2-7-2025

Παρουσίαση της Δράσης “Αφετηρία Καινοτομίας και Εξωστρέφειας” στην εκδήλωση της Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ.

19-6-2025

Εκδήλωση παρουσίασης της Δράσης “Αφετηρία Καινοτομίας και Εξωστρέφειας” στη Βέροια.

18-6-2025

Εκδήλωση παρουσίασης της Δράσης “Αφετηρία Καινοτομίας και Εξωστρέφειας” στο Κιλκίς.

16-6-2025

Εκδήλωση παρουσίασης της Δράσης “Αφετηρία Καινοτομίας και Εξωστρέφειας” στη Θεσσαλονίκη.

16-6-2025

Συνέντευξη Υπεύθυνου Δημοσιότητας και Πληροφόρησης κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλου στο Βεργίνα ΤV (Εκπομπή : ΤΑ ΛΕΜΕ, Δημοσιογράφος : κα Χριστίνα Τσόρμπα).

13-6-2025 

Συνέντευξη Υπεύθυνου Δημοσιότητας και Πληροφόρησης κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλου στο Ρ/Σ Θεσσαλονίκη (Δημοσιογράφος : Δημήτρης Διαμαντίδης).

11-6-2025

Εκδήλωση παρουσίασης της Δράσης “Αφετηρία Καινοτομίας και Εξωστρέφειας” στις Σέρρες.

5-6-2025

Εκδήλωση παρουσίασης της Δράσης “Αφετηρία Καινοτομίας και Εξωστρέφειας” στην Έδεσσα.

4-6-2025

Εκδήλωση παρουσίασης της Δράσης “Αφετηρία Καινοτομίας και Εξωστρέφειας” στην Κατερίνη.

29-5-2025

Εκδήλωση παρουσίασης της Δράσης “Αφετηρία Καινοτομίας και Εξωστρέφειας” στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής στις 28/5/2025.

27-5-2025

Δελτίο τύπου για τις ενημερωτικές εκδηλώσεις της Δράσης “Αφετηρία Καινοτομίας και Εξωστρέφειας” 

20-5-2025

Ενημερωτικό σημείωμα στα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ΣΒΕ, ΣΕΒΕ για ενέργειες προβολής της Δράσης “Αφετηρία Καινοτομίας και Εξωστρέφειας”

12-5-2025

Επιστολή στα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ΣΒΕ, ΣΕΒΕ για τη Δράση “Αφετηρία Καινοτομίας και Εξωστρέφειας”.

6-5-2025 –….

Δημιουργία ειδικής σελίδας της Δράσης με  συνεχείς αναρτήσεις σε αυτήν, στην κεντρική ιστοσελίδα και στα κοινωνικά δίκτυα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ για κάθε δραστηριότητα και νέο της Δράσης.

1.Γενικά

Οι Δικαιούχοι των οποίων επενδύσεις θα υπαχθούν στη παρούσα Δράση κρατικής ενίσχυσης, μετά την ένταξή τους και μέχρι και την έκδοση της βεβαίωσης ολοκλήρωσης της πράξης τους, οφείλουν να τηρούν τους όρους της απόφασης ένταξης και τις εφαρμοζόμενες διατάξεις του ενωσιακού δικαίου.

Ειδικότερα μεταξύ των άλλων οι Δικαιούχοι έχουν την υποχρέωση να λαμβάνουν όλα τα μέτρα πληροφόρησης που προβλέπονται στα άρθρα 46-50 και το παράρτημα IX του Κανονισμού 1060/2021 και συγκεκριμένα:

  1. Να παρέχουν στον επίσημο ιστότοπο που διατηρούν, εάν διατηρούν, και στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, σύντομη περιγραφή της πράξης, ανάλογη προς το επίπεδο της στήριξης, που περιλαμβάνει τους στόχους και τα αποτελέσματά της και επισημαίνει τη χρηματοδοτική συνδρομή από την Ένωση,
  2. Να παρέχουν δήλωση όπου επισημαίνεται η στήριξη από την Ένωση, κατά τρόπο εμφανή, επί εγγράφων και υλικού επικοινωνίας σχετικά με την υλοποίηση της πράξης, που προορίζονται για το κοινό ή για τους συμμετέχοντες,
  3. Να τοποθετούν αφίσα ελάχιστου μεγέθους A3 ή ισοδύναμη ηλεκτρονική εικόνα, σε εμφανές σημείο της επιχείρησής τους, όπου θα είναι σαφώς ορατή από το κοινό, με πληροφόρηση σχετικά με την πράξη και επισήμανσης της στήριξης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Για τη δημιουργία αφίσας έχει δημιουργηθεί το εργαλείο https://online-generator.espa.gr/  με στόχο την εύκολη και γρήγορη δημιουργία υλικών επικοινωνίας για τους δικαιούχους των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2021-2027, καθώς και την ομοιομορφία των παραγομένων υλικών χωρίς την παρέκκλιση από τις κανονιστικές υποχρεώσεις. Συνιστάται η χρήση φωτογραφίας που έχει σχέση με το έργο ή την μακέτα του έργου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης φωτογραφίας, συνιστάται η χρήση των πρότυπων γραφιστικών της Δράσης που έχουν δοθεί στον δικαιούχο από τη Διαχειριστική Αρχή ή εναλλακτικά των γραφιστικών που είναι προεγκατεστημένα στην εφαρμογή. Η μη χρήση φωτογραφίας ή γραφιστικών θα οδηγήσει σε γκρίζα περιοχή (δε συνιστάται).
  4. Να αποδέχονται τη συμπερίληψή τους στον κατάλογο των πράξεων του Προγράμματος που δημοσιοποιεί η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ή εναλλακτικά ο ΕΦ), στις διαδικτυακές πύλες www.eydam.gr, www.espa.gr, www.efepae.gr, κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 49 του Καν. 1060/2021, και στον οποίο αναφέρονται: η επωνυμία του δικαιούχου, ο τίτλος, ο σκοπός και τα επιτεύγματα της πράξης, η ημερομηνία έναρξης και η ημερομηνία ολοκλήρωσης της πράξης, το συνολικό κόστος της πράξης, το οικείο ταμείο και ο ειδικός στόχος, το ποσοστό ενωσιακής συγχρηματοδότησης, η ένδειξη της τοποθεσίας ή ο γεωντοπισμός για την οικεία πράξη και τη συγκεκριμένη χώρα, ο τύπος της παρέμβασης για την πράξη σύμφωνα με το άρθρο 73 του Καν. 1060/2021,

Αναλυτικές οδηγίες για τις υποχρεώσεων των δικαιούχων των έργων ως προς την προβολή, διαφάνεια, επικοινωνία του ΕΣΠΑ 2021-2027, όπως αυτές προκύπτουν από τον Κανονισμό (ΕΕ) 2021/1060, μπορείτε να βρείτε στον Οδηγό Επικοινωνίας ΕΣΠΑ 2021-2027 εδώ.

Ο ΕΦΕΠΑΕ δύναται να αποστείλει διευκρινίσεις και συγκεκριμένες οδηγίες για την εφαρμογή των ανωτέρω υποχρεώσεων.

3.Πληροφορίες/Διευκρινίσεις

Για πληροφορίες/διευκρινίσεις οι Δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με τo αρμόδιο τμήμα της Δράσης (τηλ. 2310-480.000) ή/και τον Υπεύθυνο Δημοσιότητας και Πληροφόρησης της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλο (τηλ. 2310-480.000/#217).

Επίσης, οι Δικαιούχοι για τη διευκόλυνσή τους συνιστάται τα τυχόν ερωτήματά τους και απορίες για θέματα υποχρεώσεων δημοσιότητας-πληροφόρησης να τα υποβάλλουν και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ερωτημάτων, εδώ.

3. Χρήσιμα Αρχεία 

Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Χρήσιμα Αρχεία

15-7-2025 Απόφαση έγκρισης και Αρχείο Συχνών Ερωτήσεων-Απαντήσεων στη Δράση “Αφετηρία Καινοτομίας”(Ημερομηνία απόφασης και ανάρτησης στη Διαύγεια 15-7-2025, αρχείο σε μορφή zip).

Για τη διευκόλυνση των δικαιούχων συνιστάται τα τυχόν ερωτήματά και απορίες τους να τα υποβάλλουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ερωτημάτων, εδώ.

Υποβολή

H διαδικασία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης περιγράφεται στην ισχύουσα Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης (Κεφ.9).

Ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων : 20-5-2025, ώρα 13:00.

Ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων : 29-9-2025, ώρα 15:00.

Χρήσιμα Αρχεία

Στατιστικά στοιχεία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση “Αφετηρία Καινοτομίας”.

Αξιολόγηση

H διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων χρηματοδότησης περιγράφεται στην Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης, ως ισχύει (Κεφ.9).

Η αξιολόγηση είναι συγκριτική.

Τα αποτελέσματα αξιολόγησης είναι αναρτημένα στο πεδίο “Αποτελέσματα Αξιολόγησης (Eγκρίσεις/Απορρίψεις)”.

Χρήσιμα Αρχεία

8-10-2025 Απόφαση συγκρότησης Επιτροπής Αξιολόγησης (Ημερομηνία απόφασης 6-10-2025/Ημερομηνία ανάρτησης στη Διαύγεια 8-10-2025).

 

Δεν έχουν ακόμη εκδοθεί τα αποτελέσματα αξιολόγησης. Η Δράση είναι σε διαδικασία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης.

Δεν έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα αποφάσεις ένταξης των Δικαιούχων στο ΟΠΣ. Η Δράση είναι σε διαδικασία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης.

H διαδικασία υποβολής ενστάσεων περιγράφεται στην ισχύουσα Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης, ως ισχύει (Κεφ.9.4).

Υλοποίηση – Παρακολούθηση

Οι διαδικασίες και υποχρεώσεις των Δικαιούχων για την υλοποίηση του έργου τους (αιτήματα επαλήθευσης, τροποποιήσεις, υποχρεώσεις πριν και μετά την υλοποίηση του έργου τους, κ.λ.π.) αναφέρονται αναλυτικά στην Aναλυτική Πρόσκληση της Δράσης, ως ισχύει.

Η διαδικασίες υλοποιούνται μέσω χρήσης του OΠΣΚΕ, όπου ο Δικαιούχος (ενταγμένη επιχείρηση στη Δράση) εισέρχεται με τον κωδικό του.  Ο Δικαιούχος έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης από το ΟΠΣΚΕ των σχετικών εντύπων.

Επισημαίνεται ότι για τεχνικά ζητήματα που αφορούν στο ΟΠΣΚΕ οι Δικαιούχοι συνιστάται να υποβάλλουν το αίτημά τους στο help desk του ΟΠΣΚΕ, εδώ.

Χρήσιμα Αρχεία

Η καταβολή(εκταμίευση) της επιχορήγησης γίνεται σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά στο Κεφ. 10.3 της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης, ως ισχύει. Tα απαιτούμενα δικαιολογητικά περιγράφονται στο Παράρτημα VIII αυτής.

Χρήσιμα Αρχεία

19-6-2025 Ανακοίνωση προς δικαιούχους Δράσεων ΕΣΠΑ 2021-2027: Ανάρτηση Ενημεροτήτων στο ΟΠΣΚΕ.

29-4-2025 (επικαιροποιημένο κείμενο) Ενημέρωση για τις πληρωμές Δικαιούχων στα προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027 που διαχειρίζεται ο ΕΦΕΠΑΕ. 

Δεν έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα αποφάσεις ανάκλησης πράξεων (έργων) των Δικαιούχων.

H διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων από τους Δικαιούχους για τα αποτελέσματα πιστοποίησης, περιγράφεται στην Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης, ως ισχύει (Κεφ.10.1).

Μακροχρόνιες Υποχρεώσεις

Σύμφωνα με την Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης ως ισχύει, οι Δικαιούχοι είναι υποχρεωμένοι στην τήρηση υποχρεώσεων τόσο στη διάρκεια υλοποίησης του έργου τους (Κεφ.13.1) όσο και μετά την αποπληρωμή της ενίσχυσης (Μακροχρόνιες Υποχρεώσεις, Κεφ. 13.2).

Ειδικά για τις Μακροχρόνιες Υποχρεώσεις των Δικαιούχων των έργων υφίσταται συγκεκριμένη διαδικασία παρακολούθησης από τον ΕΦΕΠΑΕ όπως λεπτομερώς περιγράφεται στο Κεφ.13.3 της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης, ως ισχύει.

Εκδηλώσεις

Video Δράσης

Video Eκδήλωσης παρουσίασης των Δράσεων "Κλειδί Προόδου" και "Αφετηρία Καινοτομίας" στην εκδήλωση της ΟΕΠΕΚΑΜΘ στις 2-7-2025 (Πηγή :O.E.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ./ΔΙΑΥΛΟΣ).
Video-2 παρουσίασης των Δράσεων "Κλειδί Προόδου" και "Αφετηρία Καινοτομίας" στις 23-6-2025 στα Γιαννιτσά (Πηγή : pellanews.gr)
Video-1 παρουσίασης των Δράσεων "Κλειδί Προόδου" και "Αφετηρία Καινοτομίας" στις 23-6-2025 στα Γιαννιτσά (Πηγή : pellanews.gr)
Ρεπορτάζ ΕΡΤ-3 για την για την παρουσίαση των Δράσεων "Κλειδί Προόδου" και "Αφετηρία Καινοτομίας" στις 16-6-2025 στη Θεσσαλονίκη (Πηγή : www.ert.gr)
Ρεπορτάζ TV 100 για την παρουσίαση των Δράσεων "Κλειδί Προόδου" και "Αφετηρία Καινοτομίας" στις 16-6-2025 στη Θεσσαλονίκη/Δηλώσεις Αντιπροέδρου ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ και Χρήστου Σαρίκενα, Υπεύθυνου Δράσεων(Πηγή :TV 100).
Συνέντευξη Υπεύθυνου Δημοσιότητας και Πληροφόρησης κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλου στο Bεργίνα TV στις 16-6-2025
Συνέντευξη Υπεύθυνου Δημοσιότητας και Πληροφόρησης κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλου στο Ρ/Σ Θεσσαλονίκη (Δημοσιογράφος : Δημήτρης Διαμαντίδης).
Ρεπορτάζ για την παρουσίαση των Δράσεων "Κλειδί Προόδου και "Αφετηρία Καινοτομίας στις 11-6-2025 στις Σέρρες/ /Δηλώσεις Δ/ντή Προγραμμάτων κ. Θ. Κακούδη (Πηγή :Serrespost.gr).).
Ρεπορτάζ για την παρουσίαση των Δράσεων "Κλειδί Προόδου και "Αφετηρία Καινοτομίας στις 11-6-2025 στις Σέρρες/ /Δηλώσεις Δ/ντή Προγραμμάτων κ. Θ. Κακούδη (Πηγή : Lion News).
Ρεπορτάζ για την παρουσίαση των Δράσεων "Κλειδί Προόδου και "Αφετηρία Καινοτομίας στις 11-6-2025 στις Σέρρες/ /Δηλώσεις Δ/ντή Προγραμμάτων κ. Θ. Κακούδη (Πηγή : Vima TV)
Video παρουσίασης των Δράσεων "Κλειδί Προόδου" και "Αφετηρία Καινοτομίας" στις 11-6-2025 στις Σέρρες (Πηγή : Vima TV)
Ρεπορτάζ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤV για την παρουσίαση των Δράσεων "Κλειδί Προόδου και "Αφετηρία Καινοτομίας στις 11-6-2025 στις Σέρρες/Δηλώσεις Δ/ντή Προγραμμάτων κ. Θ. Κακούδη (Πηγή : Επιλογές TV)
Video παρουσίασης των Δράσεων "Κλειδί Προόδου" και "Αφετηρία Καινοτομίας" στις 5-6-2024 στην Έδεσσα (Πηγή : EdessaNewsTV).
Ρεπορτάζ ΓΝΩΜΗ TV για την παρουσίαση των Δράσεων "Κλειδί Προόδου" και "Αφετηρία Καινοτομίας" στις 28-5-2025 στον Πολύγυρο (Πηγή : Γνώμη TV).
Ρεπορτάζ για την παρουσίασης των Δράσεων "Κλειδί Προόδου" και "Αφετηρία Καινοτομίας" στις 28-5-2025 στον Πολύγυρο/Δηλώσεις Αντιπροέδρου ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ και Χρήστου Σαρίκενα, Υπεύθυνου Δράσεων(Πηγή :Bεργίνα TV).).
Λογότυπο ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ
Λογότυπο ΕΦΕΠΑΕ

Οικισμός Λήδα-Μαρία
Κτήριο Ερμής (1ος όροφος)
6ο χλμ. Χαριλάου-Θέρμης
57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη
Aρ. ΓΕΜΗ: 154627704000

  • info@e-kepa.gr, info@kepa-anem.gr
  • 2310 480 000

Νewsletter

TUV hellas iso9001 logoW3C banner

© 2026 ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ. All Rights Reserved

Developed by

Εγγραφή στο Νewsletter
Ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα για τα προγράμματα και τις δραστηριότητες της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ
Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά
Η αποδοχή όρων χρήσης*
Φόρμα εγγραφής στο Νewsletter
Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά
Έχετε ενταχθεί ως Δικαιούχος επιχορήγησης σε πρόγραμμα που διαχειρίζεται η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ; *
Κρατήστε πατημένο το Ctrl για να επιλέξετε περισσότερα από ένα προγράμματα.
Η αποδοχή όρων χρήσης*
Επισκόπηση απορρήτου
kepa-anem-logo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Necessary

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Στατιστικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.