
Ο Υπεύθυνος Δημοσιότητας και Πληροφόρησης της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Ι. Τσιτσόπουλος ήταν ομιλητής καθώς και συντονιστής στην ημερίδα-σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΣΒΕ τη Δευτέρα 2-12-2019 στη Θεσσαλονίκη με θέμα “Χρηματοδοτικές ενισχύσεις για την υλοποίηση δράσεων Κυκλικής Οικονομίας”.
Ο κ. Τσιτσόπουλος παρουσίασε τις ανοικτές δράσεις του ΕΠΑνΕΚ που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κυκλικής οικονομίας στις επιχειρήσεις ενώ έδωσε και μία γενική εικόνα των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων (TEΠΙΧ ΙΙ, ΤΑΝΕΟ, Εquity Fund) που και αυτά συμβάλλουν καθοριστικά στο συγκεκριμένο τομέα.
Η ημερίδα – σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «EMBRACE» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους, στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg MED 2014 – 2020, και το οποίο αφορά σε δράσεις διάδοσης της εφαρμογής της «Κυκλικής Οικονομίας» σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.