
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η KEΠΑ-ΑΝΕΜ, Εταίρος-Περιφερειακή Μονάδα του ΕΦΕΠΑΕ στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καστοριάς την Τετάρτη 12/9/2018, στο κτήριο του Διοικητηρίου της ΠΕ Καστοριάς, στην Καστοριά ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ “Ψηφιακό Βήμα” και “Ψηφιακό Αλμα”.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν επιχειρηματίες και σύμβουλοι επιχειρήσεων της ΠΕ Καστοριάς Την εκδήλωσε προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Χαράλαμπος Καραταγλίδης.
Μετά το πέρας των παρουσιάσεων από το στέλεχος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Ν. Στράβα, ακολούθησε συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση των αποριών τους και την παροχή διευκρινίσεων.
Για την ανακοίνωση της εκδήλωσης , την πρόσκληση και το δελτίο τύπου, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
- Δημοσιεύματα ΜΜΕ Καστοριάς.
- Επικοινωνιακό Υλικό Δράσης “Ψηφιακό Βήμα”.
- Επικοινωνιακό Υλικό Δράσης “Ψηφιακό Αλμα”.